dilluns, 3 d’octubre del 2011

"rrrrec festival" al barri del Rec igualadí

CULTURA
Igualada torna a posar en marxa el barri del Rec durant la jornada del dissabte 1 d'Octubre. L'entitat "Amics del Rec" va organitzar xerrades i actuacions gratuïtes al carrer de la creueta, al pati exterior de la nau del Vapor de Baix, amb l'objectiu de fer renéixer una zona amb un bell passat històric. 

L'acte cultural, amb el nom de "rrrrec festival", va aplegar a centenars de persones. Durant el matí hi ha hagut una xerrada amb el blanquer Magí Puig, qui mitjançant anècdotes igualadines ha explicat el passat del emblemàtic barri d'Igualada. També es van dur a terme diversos tallers on hi van participar més de 200 persones.

Concerts al pati del Vapor de Baix
A partir de les cinc de la tarda, es van iniciar una sèrie de danses a càrrec dels joves d'Igualada i de concerts de grups musicals de pop, rumba, metal i rock que van començar la seva carrera musical al Rec. Entre els quals destacava L'actuació dels U-tòpics, un grup de pop-rock català de la ciutat que es va retrobar després de 20 anys d'haver deixat l'escenari. El festival va concloure a mitjanit amb l'objectiu dels "Amics del Rec" acomplert: "apropar la cultura del barri a l resta d'igualadins".

1 comentari:

  1. Gran iniciativa, s'ha de mantenir viu un espai tan important per Igualada! A més a més és una oportunitat per tots aquells igualadins que volen mostrar el seu talent!
    Molt bona publicació!

    ResponElimina