dilluns, 26 de setembre del 2011

58a. edició de la Fira d'Igualada

CULTURA
Entrada del recinte firal
La 58ena edició de la Fira Multisectorial d'Igualada es va innaugurar el passat dijous 22 de setembre, finalitzant quatre dies més tard. Enguany la Fira, d'entrada gratuïta, ha acollit a milers de ciutadants provinents no tan sols d'Igualada sinó també d'arreu de la província de Barcelona. 

L'inici de les exposicions va ser precedit pel nomenament de la pubilla de la Fira i les seves dames d'honor el dia 21 de setembre, donant pas a l'opertura del recinte firal, lloc on al llarg dels quatre dies es van dur a terme tot un seguit d'actes populars com concursos de pintura, cercaviles o balls regionals. 

La Fira ha permés que els ofertants poguessin apropar el producte al consumidor i donar a conèixer els serveis que oferien, trobant entre ells una gran varietat i una oferta molt reeixida.
Cal destacar l'increment de transaccions respecte les anteriors edicions, destacant l'augment de ventes d'automòbil, que s'ha duplicat respecte el darrer any. També cal fer esment a l'exposició de motos d'època i competició, i l'estand de la Penya Blaugrana, amb rèpliques de les dues recents copes del Barça (Copa d'Europa i la Lliga), que van captivar les mirades de bona part del públic assistent.
Penya Blaugrana amb les dues copes Barcelonines

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada