dijous, 13 d’octubre del 2011

Alfred Bosch atrau l'espectació igualadina a la plaça dels Porcs

Alfred Bosc desenvolupant el seu discurs
POLÍTICA
El candidat d'ERC-Reagrupament, Alfred Bosch, va va venir ahir a Igualda a la dissetena botifarrada popular que s'organitza cada any en contra del 12 d'octubre. Bosch va ser acompanyat pel regidor de Joventut i Cooperació d'Igualada i setè candidat del partit esquerrà, Joan Requesens, ambdós van fer un discurs per demostrar la seva discrepància per la "commemoració d'un genocidi, que és el que representa el 12 d'octubre".

L'acte es va celebrar a la plaça dels Porcs, actualment anomenada plaça Espanya. Aprofitant l'ocasió, amb aquesta exposició els igualadins també van manifestar la seva voluntat de fer que plaça d'Espanya torni a tenir el seu nom anterior.

Inicialment el candidat d'ERC-Reagrupament va fer una conferència de conscienciació al·legant que "No volem l'Espanya que ens atropella, com avui a Masquefa". Les seves paraules manifestàvem el desig d'una Catalunya independent per tal de defensar els interessos i drets d'aquesta nacionalitat cultural, al·legant que "hem de fer palès que no hi cabem a Espanya, i que el concert econòmic no és possible en un estat centralista com l'espanyol". Per acabar, la nit va concloure amb la repartició de pa amb tomàquet i botifarra entre els assistents.

Espectadors fent cua per recollir el sopar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada