dissabte, 8 d’octubre del 2011

Joves a debat

SOCIETAT
El concurs 3000euros a debat, organitzat per la Jove Cambra Internacional,  es va celebrar a l'auditori del Museu de la Pell d'Igualada dissabte 8 d'octubre amb una gran participació de joves d'arreu de la comarca i també de fora.

Debat entre Tripartit i Club Super 3
El concurs consistia en formar equips de tres joves que haurien de debatre contra un altre equip sobre un tema que s'atorgaria als contendents 20 minuts abans que fos el seu torn. En aquell mateix moment també s'adjudicava la postura: a favor o en contra. Les discussions serien de 20 minuts, on cada equip rebria el torn de paraula diversos cops i de manera ordenada i normativa.
Finalment un jurat compost per tres membres, entre els quals hi havia el regidor de joventut d'Igualada, Joan Requesens, van determinar els quatre equips (dels 9 participants) que passaven directament a les semifinalsdel proper dissabte 15 d'octubre: Club Super 3, Filosofia Guardiola, Tripartit i Logoi. Un cop allà competiran per guanyar l'atractiu premi de 3.000 euros que ofereix el concurs.


Vencedors dels debats del 8 d'octubre 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada