diumenge, 16 d’octubre del 2011

Final del concurs Joves a Debat

Tripartit, vencedors del concurs
SOCIETAT
La final del concurs "Joves a Debat"  es va celebrar  dissabte 15 d'octubre a la plaça Cal Font d'Igualada. Allà els quatre equips finalistes de la setmana passada es van retrobar per intentar guanyar l'atractiu premi de 3.000 euros.
 
 
L'acte es va iniciar amb la presentació del concurs i les seves bases a càrrec del director del mateixa competició, Albert Albareda, i del president de la Jove Cambra d'Igualada, Jaume Catarineu. També van presentar els membres del jurat: Marc Castells (Alcalde d'Igualada), Maria Senserich (Diputada del Parlament), Jaume Catarineu, Jordi Puiggrós (Redactor de "La Veu") i Jordi Códol (Radio Igualada).

Un centenar de persones van envoltar l'escenari en tot moment. El primer debat de la semifinal preguntava si l'Internet ens fa més lliures. Es van enfrontar l'equip Club Super 3 (A favor) amb el Tripartit (En contra). Després de defensar les respectives postures durant 20 minuts el grup Tripartit va passar a la final per molts pocs punts. L'altre debat qüestionava si és bo tenir fills abans del 30. L'equip Logoi (En contra) va guanyar, també per una minoria, al de Filosofia Guardiola (A favor).
Al mateix vespre es va disputar la gran final entre Tripartit i Logoi. Ambdós van polemitzar si en ciutats com Igualada es pot prosperar. Tots els membres dels dos equips van tenir l'oportunitat d'exposar les seves idees en un marge de temps molt acurat. Finalment l'equip amb els participants més joves del concurs, Tripartit, es va proclamar guanyador i se'n va endur cap a casa un txec per valor de 3.000 euros i un trofeu. Tripartit, format per Blanca Vives, David Prat i Josep Carner, va rebre els aplaudiments de tot el públic assistent. També cal destacar que la capitana del mateix conjunt va ser nombrada millor oradora de tots els joves participants.
El concurs va comptar amb el suport d'un conjunt de grallers, Laietans, que tocaven en les pauses per fer-lo més entretingut.


Més Avall podeu veure un vídeo amb tot un recopilatori de fotografies del concurs, amb un fil musical de la cançó de "Viva la Vida" de Coldplay interpretada pels Laietans.
Per últim donar l'enhorabona a Tripartit, i als altres grups participants.


8 comentaris:

  1. Primer de tot felicitar l'equip del Tripartit per la seva merescuda victòria! És un honor pels igualadins que es duguin a terme aquest tipus d'actes on la joventut podem dir-hi la nostre!
    Aquesta recopilació de fotogràfies en són una excel·lent mostra! Enhorabona!

    ResponElimina
  2. En un esdeveniment com aquest no podia faltar la reportera Ariadna Monleon per posar-nos al dia del desenvolupament i el desenllaç del concurs.

    ResponElimina
  3. felicitats al grup tripartit per guanyar.
    vaig anar el dissabte passat al museu de pell i la veritat és que el grup tripartit ho va fer molt BÉ,no només van quedar tercers a la classificació per semifinals sino qe van aconseguir la puntuació màxima de tots els grups que hi participaven, impresionant la seva actuacció.
    m'agraderia felicitar un cop més al grup tripartit per guanyar!

    ResponElimina
  4. quina bona feina, ari! moltes gràcies per haver estat animant des del prinmer i fins l' últim moment. Us mereixeu part del premi i saps que el tindreu ;)
    Blanca Vives.

    ResponElimina
  5. Molt bona crònica Ari enserio! I el video també molt currat. I en el fons, gràcies a tots els que veu assistir, no hagués estat el mateix sense vosaltres, veu donar un gran suport. Gràcies de nou!

    ResponElimina
  6. El vídeo emociona, veient els moments àlgids del debat, els moments previs a la classificació, l'eterna espera a l'hora d'anunciar els guanyadors... en definitiva, un retrat viu del que va ser la jornada del dissabte. Enhorabona per la feina, Ariadna, cada vegada millores més a l'hora d'esciure, una crònica 10.

    I sumar-me als meus companys; agrair-vos el suport mostrat en tot moment, sense vosaltres no ho haguéssim aconseguit.

    ResponElimina
  7. Felicitats a l'equip tripartit per aquesta més que merescuda victòria! De veritat que ho veu fer molt bé!
    I ari bona feina amb la crònica i el vídeo! avera si resultarà que ets bona i tot... jaja

    Xavi

    ResponElimina
  8. Moltes felicitats a l'equip Tripartit pel premi aconseguit, està ben merescut, veu fer molt bona feina !
    I felicitats a tu també Ariadna, cada cop et superes més amb les publicacions. I el vídeo, genial.

    ResponElimina