dilluns, 24 d’octubre del 2011

Nou rècord de participació a la 32a Cursa Popular d'Igualada

ESPORTS
Els participants més joves de la cursa
La 32a Cursa Popular d’Igualada es va disputar diumenge 23 d’octubre amb més de 2.600 de corredors inscrits, superant la xifra de l’any passat i establint la seva plusmarca de participació. Aquesta cursa, celebrada anualment, s’organitza amb la intenció d’incentivar als ciutadans a fer esport però sobretot als grups escolars.
 
La cursa consta de dos recorreguts, un de 5.600m per als més grans i un altre de 1.800m per als infants. A més aquests darrers poden comptar amb el suport d’un major d’edat, qui els pot acompanyar en tot moment. La sortida es troba a l’Avinguda Barcelona i el recorregut finalitza a la plaça de Cal Font tant per un trajecte com per l’altre, fent més o menys volta entremig dels dos punts per assolir els metres corresponents.
Cada any l’organització premia a aquells col·legis amb un major nombre de participants. Enguany l’escola que es va endur el premi per la major implicació va ser l’escola Maristes, seguida per les Escolàpies i l’Acadèmia Igualada. L’escola Mowgli també va ser recompensada per tenir el major percentatge d’inscrits en relació al nombre d’estudiants del col·legi. Cal destacar també la participació d’un gegant provinent de la Llacuna, qui també va realitzar amb èxit la cursa.
Gegant de la Llacuna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada