dijous, 3 de novembre del 2011

Zoom Festival visita novament l'Ateneu igualadí

CULTURA
Zoom Festival celebra enguany la seva novena edició a l'Ateneu d'Igualada. L'acte va ser iniciat per Joan Ribó, qui acompanyat per la seva parella Pastora Vega, presentava l'estrena del seu darrer film "Raphael". A més, el festival acollirà a molts personatges reconeguts que mostraran els seus projectes. 


Espot del Zoom festival 2011
El Zoom és un festival que reconeix el cinema per la televisió de tot Europa. Així doncs destaca 
totes aquelles pel·lícules i sèries ja emeses o apunt de sortir en pantalla per ajudar a potenciar-les. No és el primer any que es duu a terme a Igualada, per exemple, al 2010 la sèrie "Polseres Vermelles" ja va donar el tret de sortida entre les mateixes parets. 

Repartiment de premis
La celebració es va inaugurar el 2 de novembre amb l'entrada d'un nen vestit d'astronauta, qui sent l'espot futurista del festival, va donar pas a les presentacions de les produccions. Les pel·lícules que s'emetran fins diumenge es convertiran en l'objectiu d'un jurat que finalment donarà el premi "Tu ets la tele" al personatge o programa amb més renom. A part també se'n lliurarà un a la millor minisèrie espanyola. 

Cal destacar la presencia de famosos com Albert Espinosa, Marc Cartes, Manuel Rios, Anna Cervera i Laura Guiteras entre d'altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada