dimecres, 21 de setembre del 2011

El teatre de l'Aurora es fa petit en la presentació del llibre d'Oriol Junqueras

Discurs del president d'ERC
CULTURA - POLÍTICA
El teatre de l'Aurora va acollir ahir al vespre l'Acte de presentació del Llibre 'Converses amb Oriol Junqueras', presentat pel seu escriptor, Bernat Ferrer, introduït per l'ex-diputada igualadina i membre d'ERC, Marina Llansana, i amb la presència d'Oriol Junqueras, proper president d'ERC.

Marina Llansana va començar presentant a l'eurodiputat Oriol Junqueras, reivindicant uns valors de vàlua personal i sacrifici que encarna Oriol Junqueras. Seguidament va donar pas a Bernat Ferrer, autor del llibre, qui va reconèixer la trajectoria de l'Alcalde de Sant Vicenç dels Horts al llarg de la seva vida i la facilitat amb què ho va poder plasmar en el llibre.

Seguidament Oriol Junqueras va explicar, a través d'anècdotes personals, que amb valors, treballant incansablement i mirant pel bé i l'interès comú, la gent faria confiança als bons governants. Resolent problemes quotidians, ajudant i demostrant sacrifici i esperit de superació, allunyats d'afanys personalistes o d'egos egoletres. Sense tot això -continuà- va dir que no seria possible aconseguir convèncer als que encara no es manifesten com a independentistes. Que la independència del país depenia d'això, d'aconseguir rebre la confiança dels qui encara no ho éren, i només seria possible treballant des de la bona fe i lluitant des dels valors i l'honestedat.

A l'acte hi van assistir diverses personalitats d'igualada: ex-regidors, l'alcalde Marc Castells i membres del actual equip de Govern, i va finalitzar amb un sopa, amb militants, amics i simpatitzants d'ERC d'unes 60 persones a l'hotel Amèrica.
Oriol Junqueras durant el sopar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada