dimecres, 11 de gener del 2012

Les zones blaves de l'aparcament de l'Hospital es re-ubiquen

ECONOMIA
Zones blaves al Passeig Verdaguer
Les 57 places de zona blava del hospital s'han traslladat al centre comercial igualadí, repartides pel passeig Verdaguer. El desplaçament s'ha dut a terme aquest dilluns 9 de gener. Produint una forta polèmica entre els ciutadans i la resta de partits del consistori.

Aquestes zones blaves van ser implantades al febrer del 2009 durant el mandat del govern d'ENTESA (PSC+ICV). Alguns ciutadans ja es van mostrar disconformes aplegant més de 10.000 firmes com a protesta per les noves zones d'estacionament de pagament. L'ex-alcalde Jordi Aymamí va tirar endavant la decisió tot i la recollida d'assignatures.

Ara, el principal partit de l'oposició, el PSC, ha recordat les paraules de l'actual alcalde d'Igualada Marc Castells (CiU) durant la seva campanya electoral per fer ressò, segons el punt de vista del partit socialista, de "l'incomplient electoral".  En les seves declaracions, l'ara batlle igualadí, va prometre que la primera hora d'estacionament a les zones blaves seria gratuïta, i de moment aquesta mesura encara no s'ha posat en marxa.

L'alcalde declara que "és una mesura necessària per fer front als temps de crisi actuals". Aquestes zones aporten 72.000 euros anuals que ajuden a la situació econòmica igualadina.

3 comentaris:

  1. Tot i la crisi, estic completament desacord amb aquesta nova mesura, ja que la re-ubicació de les zones blaves nomès perjudica la ciutat. Augmentant així el nombre d'estacionaments no gratuits, el que es fa és perjudicar el centre comercial de la ciutat, mentre que a l'hospital no feien cap mal. Almenys s'hauria de mantenir la premissa que la primera hora sigui gratuïta.

    ResponElimina
  2. D'acord amb l'Elisabet, penso que la proposta de la 1a hora gratuïta seria un sensacional estímul per la dinamització del centre d'Igualada i s'acompliria l'objectiu dels botiguers i comerciants.
    També penso que les zones blaves properes a l'hospital no feien cap mal, no per la seva naturalesa, sinó perquè al pàrquing ja hi ha una hora gratuïta d'aparcament i, per tant, l'objectiu ja estava saldat (les visites curtes i/o ràpides d'hom a l'hospital). A més, era una fantàstica excusa per la gent que anava a fer visites de cortesia. "Uy, em quedaria més però és que el tinc a la zona blava i em fotran una multa... que vagi bé, millora't".

    ResponElimina