dijous, 29 de desembre del 2011

El Saló de la Infància redueix els seus dies a la meitat

SOCIETAT
L'Esmolet i l'Esmoleta
Enguany a la 26ª edició del Saló de la Infància també li ha afectat els temps de crisi. El Saló restarà obert des del 27 desembre al 4 de gener, la meitat de dies als que igualadins estaven acostumats. Tot i així els més petits de la casa podran gaudir dels espectacles i els tallers un any més amb la companyia de l'Esmolet i l'Esmoleta.

El Saló de la Infància suposa una despesa per Igualada, malgrat tot, la ciutat no ha volgut prescindir d'un servei que els ciutadans necessiten, afirma el regidor de joventut i cooperació Joan Requesens. Tot i així l'organització afirma que la quantitat no afectarà a la qualitat, que intentaran que sigui la millor possible.

El Rec acull per primera vegada a l'Esmolet i l'Esmoleta

Un altre projecte per fer conèixer l'antic barri del Rec als més petits ha estat instal·lar el Saló al Museu de la Pell de la ciutat. Antigament s'ubicava al recinte firal d'Igualada, aquest any s'ha volgut donar més importància al fet de donar a conèixer el passat històric de la ciutat als més menuts. 

Les mascotes de la celebració, l'Esmolet i l'Esmoleta, acompanyaran als infants durant tots els dies. De fet, ja fa unes setmanes que visiten totes les escoles igualadines per omplir d'il·lusió nadalenca als petits i convidar-los al Saló.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada